Petición online:http://ow.ly/P1An4

Más información en:

aliwithoutID.blogspot.com(Inglés) /alisanspapiers.blogspot.com(Francés)

viernes, 10 de julio de 2015

Col·legi de Periodistes: Acte en suport al col·legiat Ali Lmrabet
El Col·legi de Periodistes de Catalunya va fer el passat dijous 9 de juliol un emotiu acte en suport al col·legiat Ali Lmrabet, que es troba en vaga de fam a Ginebra on reclama davant de les Nacions Unides exercir com a periodista al Marroc.

El periodista marroquí i col·legiat Ali Lmrabet ha començat una vaga de fam i protagonitza una protesta diària davant la seu de les Nacions Unides a Ginebra per exigir que el govern marroquí li permeti exercir de nou el periodisme al seu país, com explica en el portal del qual n'és el director: www.demainonline.com.
Amb aquesta protesta, que va començar el passat 24 de juny, Lmrabet demana a les autoritats del Marroc els seus documents d'identitat, que li han estat negats, per rellançar la seva activitat periodística. 
El Col·legi de Periodistes de Catalunya vol donar visibilitat al cas de l'Ali i posar de manifest les dificultats que continuen existint per exercir al Marroc el periodisme en llibertat.
Dijous 9 de juliol vam parlar d'aquesta situació amb  Medir Plandolit, redactor en cap a Espanya de VICE News, excorresponsal de TV3 al Marroc;  Luis de Vega, periodista d'internacional de l'ABC i excorresponsal al Marroc;  Laura Feliu, dona d'Ali Lmrabet i Marc Vidal, Vicedegà del Col·legi de Periodistes.


Barcelona, 7 JULIOL2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario